Salossa käsityönä valmistettu ulkoporeallas.

Jokainen Novitek-ulkoporeallas suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Valitse neljästä mallistosta sinulle ulkomitoiltaan, hierontatehoiltaan ja ominaisuuksiltaan sopivin ulkoporeallas.
Lue myös: ulkoporealtaan ostajan opas.

Lumispa - ulkoporealtaat

Lumispa on muodoltaan modernin skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen ulkoporeallas, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä – niin kuin hyvä design aina.

Select - ulkoporealtaat

Select-malliston ulkoporealtaat noudattavat nimensä mukaisesti klassista ulos asennettavien porealtaiden muotokieltä, ja sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen maisemaan. Mallistoon kuuluu kolme erinomaisesti varusteltua ulkoallasta, jotka tarjoavat eri istuinvaihtoehdoillaan kunnon kylpyelämyksen jokaiseen makuun.

Pro - ulkoporealtaat

PRO-mallistomme on täysin vuokrakäyttöön suunniteltu allasmallisto. Näiden ulkoporealtaiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Altaan tekniikka on lukitussa tilassa, jotta voit olla turvallisin mielin vuokratessa kohdettasi. Myös huollettavuus on tehty helpoksi erityisen paneloinnin ja räätälöidyn tekniikan avulla. Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä ja kasvata kohteesi kysyntää laadukkaalla Novitek Pro -ulkoporealtaalla!

Novitek-ulkoporealtaan ominaisuudet

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin - ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.
Lämpöeristys
Ulkoporealtaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.
Kestävä eristekansi
Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.
Alumiinirunko
Kaikissa ulkoporealtaissamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.
LED-valaistus
Monivärinen LED-tunnelmavalaistus lisää porekylvyn rentouttavuutta. Select- ja Exclusive -mallistoihin saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet.
Balboa ohjauskeskus
Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.
Kuitusuodatusjärjestelmä &
otsonointi
Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Ulkoporealtaan kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.
Synteettinen pohja-allas
Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä. ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa.
Komposiittiulkoverhous
Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.
Alba
Pearl
Shadow

Silver
Sterling

Ulkoporealtaan sisävärit

Ulkoporealtaan sisäpinta on huippuluokkaista saniteettiakryylia, joka on kova, kiiltävä ja helposti puhdistettava materiaali. Akryylin värit ovat loistavia, kiiltäviä ja ainutlaatuisia sillä väri ei ole vain akryylin pinnalla vaan se on täysin läpivärjättyä. Värit eivät haalistu vuosien käytön ja toistuvan puhdistuksenkaan jälkeen. Saniteettiakryyli hylkii likaa ja on hygieeninen ja turvallinen koko perheelle.
UPM
Musta
UPM
Harmaa
UPM Ruskea

Ulkoporealtaan ulkovärit

Ulkoporealtaiden ulkoverhoilussa käytetään kestävää UPM komposiittipanelointia. Verhoilu säilyttää hyvin värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästäkin. UPM ProFin pääraaka-aine on UPM:n tarralaminaattivalmistuksesta yli jäävä paperi ja muovi. Lue lisää: https://www.upmprofi.com/fi/

Värivaihtoehdot

Ulkoporealtaat
Sisäväri
Ulkoväri
Lumispa
Kaikki värivaihtoehdot
Kaikki värivaihtoehdot
Exclusive
Kaikki värivaihtoehdot
Kaikki värivaihtoehdot
Exclusive - Ylläs
Silver Sterling, Pearl Shadow
Kaikki värivaihtoehdot
Select
Kaikki värivaihtoehdot
Kaikki värivaihtoehdot
Standard
Valkoinen
Harmaa