Finska spabad utan avkall på kvalitet  

Alla Novitek-spabad planeras och tillverkas i Finland efter växlande nordiska väderförhållanden.
Alla spabad
Spabad
Tehty Suomessa

Spabad

Lisävarusteet

Kattavien lisävarusteidemme avulla teet altaastasi entistäkin ylellisemmän. Osa lisävarusteista asennetaan tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen itse.
Lue lisää

Värivaihtoehdot

Sisäpinta on huippuluokkaista saniteettiakryylia. Altaiden ulkoverhoilussa käytetään kestävää UPM komposiittipanelointia
Lue lisää


Varför Novitek?

Som finländsk tillverkare av spabad prioriterar vi kvaliteten i allt vi gör: teknik, material och service. Vi vill ge oförglömliga badstunder - varje gång, året om och för många år framöver.

Finska spabad utan avkall på kvalitet.

Alla Novitek-spabad planeras och tillverkas i Finland efter växlande nordiska väderförhållanden.

Poolfunktioner

Alla Novitek-spabad levereras med ett tjockt isoleringslock, en filterpatron,ett startpaket med kemikalier och tydliga bruksanvisningar. Ett spabad som levereras för montering utomhus är alltså redo för användning efter att det installerats, och du behöver till exempelvis inte genast köpa kemikalier.
Läs mer

Välja en pool

Ur våra kollektioner kan du välja det spabad som med tanke på mått, massageeffekt och egenskaper passar dig bäst. Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta ditt spabad. En del av tilläggsutrustningen monteras i fabriken och annat kan du köpa och montera själv i efterhand.
Läs mer

Poolfunktioner

Alla Novitek-spabad levereras med ett tjockt isoleringslock, en filterpatron,en startsats med kemikalier och tydliga bruksanvisningar. Ett spabad somlevereras för montering utomhus är alltså redo för användning efter att detinstallerats, och du behöver till exempelvis inte genast köpa kemikalier.
Läs mer

Välja en pool

Ur våra kollektioner kan du välja det spabad som med tanke på mått, massageeffekt och egenskaper passar dig bäst. Spabaden är användningsklara, men med hjälp av vårt omfattande utbud av tilläggsutrustning kan du verkligen lyxutrusta dittspabad. En del av tilläggsutrustningen monteras på fabriken och annat kan duköpa och montera själv i efterhand.
Läs mer

Instagram