Novitek-ulkoporealtaan ominaisuudet

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin - ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.
Lämpöeristys
Ulkoporealtaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.
Kestävä eristekansi
Jokaisen ulkoporeallas mallimme mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.
Alumiinirunko
Kaikissa ulkoporealtaissamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.
LED-valaistus
Monivärinen LED-tunnelmavalaistus lisää porekylvyn rentouttavuutta. Select- ja Exclusive -mallistoihin saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet.
Balboa ohjauskeskus
Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.
Kuitusuodatusjärjestelmä &
otsonointi
Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Ulkoporealtaan kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.
Synteettinen pohja-allas
Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä. ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa.
Komposiittiulkoverhous
Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.