Ulkoporealtaat valmistetaan Salossa käsityönä.

Jokainen Novitek-ulkoporeallas suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Valitse neljästä mallistosta sinulle ulkomitoiltaan, hierontatehoiltaan ja ominaisuuksiltaan sopivin ulkoporeallas.
Ulkoporealtaat
ulkoporeallas
Tehty Suomessa

Ulkoporeallas mallisto

Lisävarusteet

Kattavien lisävarusteidemme avulla teet altaastasi entistäkin ylellisemmän. Osa lisävarusteista asennetaan tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen itse.
Lue lisää

Värivaihtoehdot

Sisäpinta on huippuluokkaista saniteettiakryylia. Altaiden ulkoverhoilussa käytetään kestävää UPM komposiittipanelointia
Lue lisää

Miksi Novitek ulkoporeallas?

Meille suomalaisena ulkoporealtaiden valmistajana tärkeintä on tinkimätön laatu kaikessa tekemisessämme: tekniikassa, materiaaleissa ja palvelussa. Haluamme tarjota unohtumattoman kylpyhetken – kerta toisensa jälkeen, ympäri vuoden ja vuosiksi eteenpäin.

"Hoitoa mielelle"

"Edelleen mä treenaan joka päivä ainakin kerran, joten lämmin vesi ja poreet tekee hyvää palautumiselle. Mut kyllä mä tunnustan et mulle tää on enemmän hoitoa mielelle. Kun oot koko päivän
mennyt ja suorittanut niin altaassa rauhoittuu ja tuntuu ettei oo kiire mihinkään."

Jarkko Putkonen

Ammattinyrkkeilijä

Ulkoporealtaan ominaisuudet

Kaikkien Novitek ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje.
Lue lisää

Lisävarusteet

Ulkoporeallas on sellaisenaan käyttövalmis, mutta kattavien lisävarusteidemme avulla teet altaastasi entistäkin ylellisemmän. Osa lisävarusteista asennetaan tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen itse.
Lue lisää

Altaan ominaisuudet

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on siis asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.
Lue lisää

Lisävarusteet

Valitse neljästä mallistosta sinulle ulkomitoiltaan, hierontatehoiltaan ja ominaisuuksiltaan sopivin ulkoporeallas. Ulkoporealtaat ovat sellaisenaan käyttövalmiita, mutta kattavien lisävarusteidemme avulla teet altaastasi entistäkin ylellisemmän. Osa lisävarusteista asennetaan tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen itse.
Lue lisää
Suomalaisia ulkoporealtaita - Katso kaikki ulkoporealtaat

Artikkelit

Rentoudu puhtaassa vedessä

Allasvedestä huolehtiminen on tärkeää, jotta kylpyhetket voidaan pitää hygieenisinä ja turvallisina.
Novitek Kylpykaupasta löydät kaikki mitä tarvitset kylpyveden ja ulkoporealtaan puhdistukseen.

Tarvikkeet ja varaosat

Lisäksi  löydät kylpykauppamme valikoimasta kattavasti myös muita allastarvikkeita, kuten kotimaista valmistusta olevat suojahuput ja -peitteet sekä kattavan valikoiman varaosia valmistamiimme ulkoporealtaisiin. Tilaa tuotteita luotettavasti suoraan tehtaamme varastosta Salosta!

Instagram